Menu
Your Cart

Αγορές & Αποστολή

ΕΓΓΡΑΦΗ

Προκειμένου να κάνει χρήση των υπηρεσιών που διατίθενται σ’ αυτή την ιστοσελίδα και να τοποθετήσει μία παραγγελία, ο χρήστης θα πρέπει πρώτα να εγγραφεί σε αυτήν. Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να δώσει ο χρήστης πρέπει να είναι αληθινά, ακριβή και πλήρη από κάθε άποψη, δηλαδή υποχρεούται να δηλώσει το πραγματικό του όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου του, την ηλεκτρονική του διεύθυνση και άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να του ζητηθούν. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. Σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων του ο χρήστης θα πρέπει να ενημερώσει το λογαριασμό του, κάνοντας κλικ στο "Πληροφοριες Λογαριασμου".


ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. για τις χώρες που ισχύει το καθεστώς Φ.Π.Α. (για την Ελλάδα 24%). Όλες οι τιμές ενδέχεται να αναπροσαρμοστούν, ενώ σε επιλεγμένα προϊόντα μπορεί να ισχύουν προσφορές.


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει την παραγγελία του ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου. Κατόπιν θα λάβει από το ηλεκτρονικό κατάστημα Plakaki.com ένα ενημερωτικό e-mail που θα επιβεβαιώνει όλες τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης παραγγελίας (εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει). Ο χρήστης θα ενημερώνεται αναλυτικά για όλα τα στάδια της παραγγελίας του. Το Plakaki.com διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει μία παραγγελία σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ. αν η Τράπεζα δεν δώσει έγκριση για τη συναλλαγή μέσω της πιστωτικής κάρτας του χρήστη. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει μία παραγγελία αφού αυτή έχει ολοκληρωθεί (πχ το ίδιο προϊόν σε άλλο χρώμα) πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το Plakaki.com στο 2331026353 ή να αποστείλει e-mail στο info[@]plakaki.com.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.plakaki.com αποδέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


1) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό του χρήστη μόλις το ηλεκτρονικό κατάστημα Plakaki.com λάβει την παραγγελία του και ελέγξει τα στοιχεία του. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του χρήστη αρνηθεί να δώσει στο Plakaki.com εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν μπορεί να θεωρηθεί η εταιρεία υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση της παραγγελίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plakaki.com καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνει την ιστοσελίδα όσο το δυνατόν πιο ασφαλή.


Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών στην ιστοσελίδα της διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας τεχνολογίες πληρωμών, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του χρήστη σε ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή της τράπεζας.

Επιπλέον, το Plakaki.com καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια σε βάρος του χρήστη.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plakaki.com ΔΕΝ δέχεται ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ από πιστωτική κάρτα.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»


2) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Ο χρήστης μπορεί να καταθέσει το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

(Τα έξοδα Τραπεζικού Εμβάσματος επιβαρύνουν τον Καταθέτη). Παρακαλούμε καταθέστε το συνολικό ποσό πληρωμής στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό.


Πειραιώς - GR82 0171 2120 0062 1213 7743 913

Λογαριασμός 6212137743913


Εθνική - GR25 0110 3250 0000 3252 0134 522

Λογαριασμός 32520134522


Εurobank - GR74 0260 2310 0000 2020 0709 051


Σαν αιτιολογία θα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελία σας, καθώς και το ονοματεπώνυμο που έχει καταχωρηθεί η παραγγελία.

Προσοχή! Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον εντολέα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας.

Οι συναλλαγές θα εκτελούνται εφόσον το ποσό πιστωθεί στο λογαριασμό της εταιρίας (το valeur εξαρτάται από την εκάστοτε τράπεζα). 


Όλες οι εξοφλημένες παραγγελίες εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη 

π.χ Για παραγγελία που θα έχει εμφανιστεί το ποσό στη Τράπεζα μας την Δευτέρα θα εκτελεστεί Τρίτη κ.ο.κ 

Σημείωση : Εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί από Τρίτη τράπεζα ενδέχεται να χρειάζονται 2 εργάσιμες (48 ώρες) μέχρι τη πίστωση της στον λογαριασμό της εταιρίας.

Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.


ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plakaki.com ασφαλίζει κάθε παραγγελία καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί στον χρήστη. Από την στιγμή που θα υπογράψει ο χρήστης για την παραλαβή της παραγγελίας και μετά η ευθύνη είναι δική του.


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Για αποστολές με μικρό βάρος ή διαστάσεις επιλέγεται ταχυμεταφορική εταιρεία.


Οι Παραγγελίες χρεώνονται αναλόγως βάρους ή διαστάσεων.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plakaki.com δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από το κέντρο διανομής του μόλις τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.